Pengikut Batu Blok

Friday, December 17, 2010

mim alip lam sim


huwwwaaaa...sekang nih guwa sangan mim alip lam sim nak mam..

mane taknye..enzim nih dtg lepas guwa balon 3 pinggan nasik goreng yang guwa masak sendiri...wo..wo..bukan guwa nak puji guwa masak sedap..tp memang sedap pon woi...ditambah dengan lapar di pagi hari..hujan pulak tuh...tak hengat dunia guwa menambah...

Orang sekelilig dah cakap badan guwa nampak naik!!waa...guwa tau..tapi mase tambah nasik goreng, guwa pejam mate je...napsu serakah guwa meronta-ronta!!!

Patutlah dalam agama, Islam tak bagi umatnye makan kenyang-kenyang eh..nanti contohnye akan jadi macam guwa..ohh...sekang guwa tau..ehh...guwa dah tau lame..cume baru teringat lepas tersandar kekenyangan...


oh yerrr...hari ini one of besties guwa akan ade cincin yang akan disarung oleh bakal mother in law die..finally, sue dan faris akan ditunangkan...waaahhh...
gambar guwa cilok dari pesbuk Sue

happy...happy...

sori sue..guwa tak dpt join korang..guwa sedikit kecewa disitu...tp guwa doakan korang semua bahagia di sana..


oh..sue nih kawan guwa kat maahad dulu..yer..guwa sekolah maahad dulu..dari kecik sampailah dah ke beso, muke die same je..guwa tak penah tengok jerawat kat muke die..guwa tak penah perasan berat die naik mendadak..kire badan die maintain dowh!!
yer..guwa bangge guwa ade membe cun macam lu lah sue!!


lately banyak bende happy yang berlaku di sekeliling guwa..kawan-kawan guwa baru berkahwen..pidot and yam dah pregnan...ade yang baru beranak...yang bujang2 pulak happy dgn life masing-masing..oh..indahnye donia bile orang yg guwa sayang giler2 happy and dah melangkah ke fase seterusnye dlm hidup diorang..

Trillion congratulation untuk lu orang semua!!!!!



5 comments:

Ana Mardia said...

muka kawan u mcm yuna..hihi

F A R H A N A said...

yuna yang macam die..hahahahaha...

sue tunang faris said...

yuna yuni diberi nm.hihi ada mcm ke nape rs mcm tade ;) btw tq ana :))

mok sedey dgn ketidakhadiran ko. tp kawen jgn lupe. wajibbbb dtg sbb ko ade tugas penting.

F A R H A N A said...

sue..kau kawen biler??alahhh...kalau kau nak soh aku jadi juru tol, kau soh faris siapkan aku sampul lain siket...hahahahah...demand pulak guwa!~

faris punya tunang said...

mok aku mmg da ckp ngn faris pasal tu. sooo wajib dtg ok ;)
kawen tatau lagi bile