Pengikut Batu Blok

Thursday, June 10, 2010

Aku Nih Ntahpaper Lahhh..


video

Aku nih ntah paper lahh..

Okeyh..blok dah tukar imej..Takde lah lawa..tapi saje je nak tukar mood yang lebih segar..
hahahaha..masalahnye segar ke???
Tak mandi punye blok..

Monday, June 7, 2010

best ke hari guru???

best weii...
best kalau cikgu amek bahagian dan menyoportinkan diri...
sambut kat mane-mane pon same..die macam kalau hari jadi, kite sambut die..hari anibeseri pon, kite celebrate...kite merasekan pada ari tersebut kite special...wahhhhh..

MRSM Mersing kitorang sambut 2 Jun 2010..lambat setengah bulan..sebab pade ari kejadian (16 MEi) budak dah dekat sangat nak exam...so, bg diorang concentrate!!

Sangat fun celebration ini..
hari tersebut di bahagi kepada 2 sesi...

sesi petame-
sesi pagi pukol 8
pakaian : tak formal
*gambar tak banyak sebab bateri dah kong...

Pagi-pagi lepas breakfast, tibe-tibe muncul seorang pelajar pompuan yang menegur aku dan memperkenalkan diri sebagai Personal Assistant(PA) aku pada hari tersebutt..waaahhhh..ini sudah bagusssssss!!!!!ader can mempergune-gunekannyer!!!hahahahah*lupe pulak nak amek gambar die sebab die yang tukang amek gambar, pegang sumer barang-barang aku, adiah yang aku dapat dan aku suruh die ulang alik kete aku yang park jauh tuh amek barang-barang dalam kete...hahahahaha

sehari sebelum kejadian, aku pon pelik kenape lah ade 4 booth kat dataran..tp dalam ati cakap tunggu dan lihat jer...rupe-rupenyer budak nih wat style ala-ala fun fair...setiap booth tuh ade macam-macam game lah...cekgu kne pegi kat booth tuh main mainan yang disediekan...pastuh collect point (macam token lah)..kalo taknak menang,m takyah lah mainnn..tapi aku try sumer game...


tak kisah lah kene lompat-lompat ke...pedulik hape kan..nk menang punye pasall..tapi at last, kalah jugakkkk!!point tak cukuppp banyakkk!!haha


okeyh..korang nampak tak belon kat atas kepale aku tuh..aku kene pecahkan pakai topi kon yang ade jarum atas tuh..dalam belon- belon tuh ade gule-gule (1point), kertas-kertas yang digunting kecik2 (2 point) and tepung gandum 3 point..oleyh kerane tamak nak 3 point, aku sanggup menepungkan dirii!!!cayalah mokkkkkk!!!

Sesi kedua
pukul 11
Pakaian : ikut tema (uniform sekolah)


memang majoriti seportink carik baju sekolah, ade pakai baju pengawas, baju sekolah budak gengster, sekolah rendah, sekolah agame, ade yang pakai beg budak tadika..kelaka giler plus sangat chomel okeyhh!!!!

jangan silap sangke...tuh semua cikgu..dayah (sebelah aku) menang best dress*ehh..dress ke??* die mmg sebijik budak sekolah..chomel giler!!!walhal die cekgu math dan sudah berkahwen!!!!
aku pulak??budak sekolah rendah yang bermasalah..patut dah kene buang sekolah sebab mengandungg...
dan akhirnya aku raseseronokkk sangaaattt...setiap taun pon rase seronokkkkk...
anak-anak muridd..terime kasih kerana menggembirekan aku!!!
ngeh3~