Pengikut Batu Blok

Monday, April 4, 2011

Maharaja Lawak memag lawak!!

Masa Astro buat promo mengenai Maharaja Lawak, yang mana pesertanye ialah bekas2 finalis Raja Lawak, aku jadi excited..Excited yang amattt donggg!! Mase tuh, derang tak announce lagi sape peserte2 die...tapi hati aku dapat membayangkan mesti pecah perot lah tengok Maharjaa Lawak..Dalam hati cakap, eh eh bukan cakap..detik, nih mesti ade Nabil, ade Johan and Zizan..guwa suke giler kot Johan ngan Zizan (Jozan)..


sebelom nih,aku tengok raja Lawak yang dihoskan oleh Jozan semate-mate sebab Jozan...derang kalau nak announce peserta bottom three, memang kelakar tak hengatt...ade je idea mereng derang...memang guling2 aku gelak..laki aku hanye mampu menyaksikan keletah bininye dan anak aku hanye mampu ketawe sama sebab die hengat aku ketawakan die...hahahahah



So, sangat tak sabar mau tengok Maharaja Lawak...dan tahak ke"eksaited"an melambung tinggi bile aku denga die akan tayang kat Astro Prima...haah...guwa memang ade pakej family je der...sekali sebagai kaki gosip tegar yang selalu membace gosip2 artis di beautifulnara.com, Abg Nara kasik tau yang Maharaja Lawak tayang kat Astro Prima hanye due episod pertame..frust menonggeng2 aku, sampai tak moh makan tigebelashari..ok tipu!~



macam mana nih...nak ambik ke tak pakej mustika...berbaloi-baloi kah pengorbanan aku demi Maharaja Lawak????adekah ini suatu suratan atau kebetulan...tell meee...tell mee..so, demi memujuk hati, hati berkata kepada diri sendiri...takpe mok...kau tengok first episode dulu..kau guling ke tak..kalau kau guling, kau amek lah Mustika tuh..kalau tak guling, makne nye jodoh kau ngan mustika tuh dah takde....kau terpaksa redha dengan ketentuan Illahi..fine..



tengok first episode, ternyata ati aku merasakan jodoh aku kuat dengan Mustika...guling-guling aku gelak dengan Balas, R2, Jozan, Sepah dan tak lupe kepada Mamat Khalid...hahahahaah~



Setelah bermensyuarat dengan arjuna dewa hatiku, kata sepakat diambil dan demi tuntutan napsu ketawe, kami decide untuk langgan pakej Mustika...Maharaja Lawak punye pasal dowh!!!!hoiiii orang kamponggggg....aku dah langgan pakej mustika hoiiii...ceh kau nih mok...baru langgan pakej mustika dah heboh tujuh keturunannn...hahahah~



so selepas ini, hari jumaat aku bakal menjadi hari yang indah..mudah-mudahan..Jozan!!!!plislahh jangan hampakan hati peminat kipas susah mati u nih...I tau u mampu laksanakannyaa!!!!!!! i lap yu..yu pliss lap lantai!!



taattaaaaa

3 comments:

Yantie said...

aku pun minat giler dgn jozan beb!

wawaneverblog said...

ala mok, kitorg tak mampu nak langgan pakej tu, kau tolong rakam kan boleh? tak pun kau buat lakonan semula lawak2 diorg tu kalau kau jumpa kitorg

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 said...

mok... aku pon terpaksa.... langgan MUSTIKA!!!!dem.......