Pengikut Batu Blok

Sunday, November 21, 2010

kegilaan aku kembali lagi!!!

gile tak gile lah!!!

dah lame aku tak buat mcm nih...

dah setaun kott!!!

betol...betolll!!! setaun wa cakap sama lu!!!!

apenyer???

bersoping sakan..menghabiskan duet dengan rase kepuasan tak terhinggeee...

aku menerapi jiwe dengann shopinng!!aku rase semua maknusia yang berjantina perempuan pon terase seperti yang aku rase kot!!betol kan???betol kan???hepppp...baik kau cakap betol!!

masuk je KL, aku flash back balik bile kali terakhir aku shoping untuk diri aku..(selain shoping di pasar awam membeli ikan dan shoping di Tunas Manja beli barang2 rumah)

taun lepas akhir taun jugak..kau!!!

pheww..tarik napas aku...patutlah ghobok baju aku (ghobok=wardrobe) mcm tak berubah dan aku mcm asyik pkai baju same...beg same....perfume abis tak gi beli-beli...dulu rajin jugak beli shawl online..ade jugak lah shawl baru...tapi, mcm dah tinggalkan pulak tabiat tuh...
facial ngan spa bagai lagi lah dah lame aku tak buattt!! ape lagi lah nak mengewax kaki yang berbulu serta menTHREADing muke..fuhh!!!

pegi SOGO, tengok...eh..bangunan sebelah SOGO yang dulu tgh construction dah siap lah!!wah..jadi bangunan CIMB Bank..okeyh!!jakon sekejap!!

wahhh..giler kau aku masuk Sogo tuh...tgk baju nak baju...tgk beg nak beg...tgk purse nak purse!!tgk perfume...eh..perfume aku dah abis!!hehe..WAJIB beli nih!

pastu gi jalan TAR wajib gi kedai kasut popular aku iaitu kedai POPULAR!
maklumlah, kasut macam kapal di lautan samudera(bak kate laki aku la..)bukan senang nak cari kedai ade kasut aku...kedai tuh jelah yg dapat memenuhi citarase aku serta sais kaki aku...so, sape2 yang senasib ngan aku ade kaki yg luar biase besar, silelah ke kedai tesebut!!aku rekemen..harge mmg menakjubkan..sesuai untuk semua lapisan masyarakat and design die pon up to date seirig dengan pattern kasut org yang bersais normal..kalau masuk kedai nih, takde maknenyer aku nak rembat sepasang jer...paling sikit 2 pasang, paling banyak 4 pasang sekali beli!!!
berbaloi-baloii!!

kt jalan TAR, aku dah jumpe kedai yang jual shawl mahal yang lawa dan rase geram bile tgk shawl2 tuh yang aku rase satu ari aku dtg situh aku kene beli salah satu shawl kat situh...aku tak beli time tuh, sbb ari dah nak ujan dan Adam aku tinggalkan kat belakang Sogo dengan aten...so, agak tergese2 disituh..

shoping berhenti untuk ari itu..

keesokan arinyer, aku ke Alamanda..disituh, hanye buat menicure and pedicure..Pedicure besttt..tp menicure aku rase mcm tak puas ati..boleh pulak mase org tuh bluffing tgn aku sampai tertido-tido...patut aku lah tertido!!hampeh betol!!

pastuh jalan-jalan....eh..nampak baju lagi!!!eh...eh..muat lah...sambil meletakkan baju di badan...bli lah!!
jalan-jalan lagi...beli-beli lagi!!jalan-jalan lagi...beli-beli lagi...jalan-jalan lagi...masuk kedai make up..try2 make up..tapi tak beli..hahahha...jalan-jalan lagi...sambil tolak stroller adam..adam pon baik ati jer..tak melalak...mase aku sibuk2 tgk baju,,,die pon tarik2 baju sekali...hahaha..sekali nampak baju tido baby..wahh..murahh...aku letak kat badan Adam..eh..eh..muat lah adam...Aku cakap kat Adam. "Adam nak tak baju nih???kalau nak,, Adam tarik baju nih.." sambil baju nih aku tunjukkan kat die..sekali die tarikk baju tuh sambil membebel-bebel..okeyh..maknenyer kau nak lah tuh!!

sekali tgh jalan-jalan, mak call ckp nak balik dah..ala....nak lagi...nak lagii!!!

aku akur..

aku dah janji ngan eddy..balik muar kang, aku nak round melake pulak!!!!


setaun sekali beb!!derme jelah duit2 kat shopping mall!!

hehe

1 comment:

Puan D0T said...

ooooooooooo.....patot kau jumpe syed kan..aku tinggal syed..kau tinggal adam yerk!