Pengikut Batu Blok

Thursday, April 22, 2010

Bace jelah..tak perlu tajuk pon!!

MATAHARI

by: Agnes Monica

(sebelum bace sile klik ikon "PLAY" supaye halwe telinge seiring dengan detik hati yang membace entry ini *kalau bace dalam ati lah*)

video

Siape suke lagu MATAHARI nih???angkat tangan!!!!

"saya cikgu...saya cikgu""

**ngade-ngade lah kau Farhana..kau hengat nih kelas ke nak suruh budak yang bace angkat tangan...**

eh..eh..ade yang angkat tangan ker??

upsss..korang nih...dah gian nak masuk sekolah balik ape??

abaikan.....

kite start menulis sekarang..

okeyh..bagi sesiape yang mengenali Farhana, pasti ia sangat sinonim dengan karaoke..Farhana bukanlah ade bakat yang sangat besar macam Ziana Zain (walaupon berangan dapat vokal mcm Ziana Zain)..tapi Farhana suka sangat menyanyi..dengan niat ingin melepaskan segala ape yang tersemat dan terbuku di dalam hati..dan sekaligus berangan menjadi artis..(Farhana terpakse melupekan cite-cite untuk menjadi artis sebab beliau rase yang beliau lagi diperlukan untuk mendidik anak bangsa dalam ilmu hisab).. "mulia "nya ati kau Farhana..

perenggan diatas hanye lah intro semate-mate..

ermm..sebenarnye nak diceritekan bahawe lagu ini adelah one op my favourite song tyme2 karoke..sebab lagu nih walaupon lirik nye tak dihayati, tapi melodinye membolehkan sang penyanyi untuk melepaskan geram...tengok video klip kat atas pon tau dah kan yang Agnes Monica tengah lepas geramm..

seriously...cube korang try..lepas nyanyi tuh rase kepuasan yang tak terkate dan sangat bermakna..berbaloi menghabiskan singgit (bagi yang pegi karoke jamban..singgit per lagu..mic kadang-kadang bau air liur busuk bachen tak terkate..nak berdiri kene tunduk-tunduk untuk orang yang tinggi macam MARYAM ZAHABA dan AZIAH ZUBER) dan 10 hinggit++ (bagi yang banyak duet spend satu bilik dengan sound system macam konsert tapi bawah sket, mic wireless-tak artis lagi ker tuh???cume takde crowd yang hebat....hah!!! nak crowd???ajak lah kawan2 karoke sekali dan kau menyanyi di atas kerusi die yang empuk tuh, soh kawan-kawan di lantai...pastuh gilir-gilir..hahaha..eh..eh...jangan lupe menyanyi gaye artisss!!)

Hah..Ape lagi...pegilah weyhh!!!!!!

Syuh...syuhhh!!!!

pergiiii!!

1 comment:

sayunk said...

jempot singgah.. tgglkn jejak..

http://sayunk.blogspot.com/