Pengikut Batu Blok

Friday, April 9, 2010

i'm HOTTT...(saya panas!!)

okeyh kawan2..nih ade satu cerite yang aku tak tau la nak rase kelaka ke kecik ati ke...tapi korang layan jelah...ade satu ari aku mengade2 nak g klinik konon2 nak scan baby aku nih gegel ke boboy...
*
*
eksaited campur nebes woiii..tp aku buat2 relaks je...
scan pon mule dengan doc tuh merabe2 perut aku nih...
*
*
*
lepas die tunjuk2 seluruh abdomen anak aku, aku pon tanye:
*
*
Aku : Doctor, anak saye nih laki ke perempuan??
*
*
*
*
Doktor : Sekejap ye..Saya carik..
(sambil doktor tuh meraba2 dan cakap sorang2..dan dlm ati aku ckp..doktor nih mcm taktau je..)
*
*
*
Sekali doktor tuh pon cakapp..
Doktor: tak jelas la sebab lemak tebal sangat...
*
*
Aku :??#$%^&*
*
~fine~

8 comments:

aziahzuber ialah name saye. said...

OMG!!! xpayah la cakap camtu doktor tu!! mok, jgn kecik ati. doktor tu yg x skillful enuff or sometimes kalo xdpt tu sbb kaki baby terlalu rapat. xde kaitan ngn lemak ko mok!!

F A R H A N A said...

haha..serious weyh...aku pon mcm pecaye la mule2..sekali aku mintak 2nd opinion ngan doktor lain...die ckp tak clear sbb kulit aku tebal pulak...so, yg pntingnye ade perkataan TEBAL di situh....

Farah Z. M. said...

HAHAHAHAHA. Pade aku post tu kelakar!!!!! ketawa sampai terbahak2..!! haha. mcm tk percaya seh yg kau maseh tk tau jantina baby kau just becuz of ur lemakz! haha.

+ F.i.e-r.a.z + said...

huhuhuhu..GILE KEJAM doktor tu mok...eiii....ade ke doktor yg x berhati mcm tu..aku ingt aziah jerk yg ckp lepas (as doktor) tp...ade gak doktor yg kejam..klu aku...mesti rase nk tumbuk jerk...

tp xkan la tak nmpk plak..abdomen laen boleh plak nmpk!!

F A R H A N A said...

hahahhaha..ermmm...ntah lah...abdomen len yg die tunjuk tuh aku pun x nmpak clear..tapi aku yer kan jer lah tanpe byk soalll...klo die tipu pon,aku terime jer...hehehe..

aziahzuber ialah name saye. said...

hoii pid! ko mane tahu aku as doktor cemane! aku ade etika bekerja okeyh!! cakap lps ngn kwn2 jek sbb kwn2 harus terima aku sebagai aku. ahahaha.. ngn patients lain okeyy..

yantie said...

Haha..sabor je la doktor tu..anggap je belum ade rezeki nak tau jantina 'dia'..ko due bila?

s.u.e.m.r.f said...

kesian mok! ade jg dokte mulut laser. haha. xsensitip lgsg. mok aku bkn tuka imej dr segi pakaian. rambut sahaja ;p