Pengikut Batu Blok

Wednesday, June 8, 2011

Aku Dalam Dilema

Memang tengah dalam dilema..


Hari ini aku puase ganti + sunat + rejab..
Insyallah abis ari nih, lagi 6 ari nak kene ganti...


Sile bertabah FARHANA!!!!


Ape yang dilemanye???


AKu kan puase..niat di hati ingin buat nasi impit, kuah kacang dengan ayam berempah....Dah lame dah aku survey resipi dari blok2 orang yang rajin share resipi...



tapi kan...tapi kan...




Semalam husband aku request nak makan bihun bakso aku ari nih...


itulah dilemenyer...



bihun Bakso

VS

Nasi impit kuah kacang ayam goreng berempah!





susahnye menjadi dewase dan mau buat keputusan!!

1 comment:

Yantie said...

buat je 2 2..abis cerita..hehe