Pengikut Batu Blok

Friday, October 1, 2010

rentetan itu..

rentetan dari perasaan yang berkecamuk semalam, ari nih nasib lah ade majlis kat sekolah..so, takyah mengajar ari nih..hoyeayhhh!!!

dan aku terase mau potong rambut ke arah yang lebih pendek..walaupon aku baru sebulan buat digital perm, tapi dek kerana rase kusut berambut panjang, aku nekad...

so nah!!!!ini dia!!!!!
rambut baru daku!!!


haha..yer..yer..memang tak pendek mcm lelaki..tpi serius pendek melepasi bahu..
kalau dulu lepas perm, rambut aku paras pinggang..tapi kini tidak lagi!!

wahh..terase diri begitu ringan...hahahah..ringan whatthe lah!!
takpelah tepakse mengorbankan rambut yg sekian lama disimpan dan diperm..

ohh..aku lebih ceria kini..terase diri begitu beharge...hahahha..geli jer oii!


ohh...lepas-lepas nih mau list out mende2 yang aku teringin nak buat...

jadi ke tak belakang cerite!!!

6 comments:

zahidah said...

morq... wanna be young ah kau ni! hahaha. kalau org lain tak kenal sape kau mesti tak tau yang kau ni da kahwin dan ada anak satu! haha.

Khumaera Ismail said...

ko ta free hair lg cun la~!! seyess~!!! =) bruntung husben..

F A R H A N A said...

yam- husben aku tak penah pun ckp aku cun..kalo org lain ckp aku cun, aku x amik pot sangat..tp klo husben aku yg cakap aku cun, wahh..kenduri kesyukuran aku buat!!hahaha

zahd-beb..anak sepuluh pon ati mau muda okeyh!!nasib aku dah pindah dok ngan husben aku...kalo aku kt melake lagi, mmg aku dah bujang dah!!hahaha

s.u.e.m.r.f said...

digital perm tu cane? nak tengok !

F A R H A N A said...

same je sue mcm perm yang lain...cume die lagi mahal dan hasilnye lebih menarik...die pakai karen..ermm...

gambo yg dulu tak hamek pon...

tak terpikir pon nak hamek!hehe

Khumaera Ismail said...

fanna..disebabkn kau mama yg gojes, sila amik award kt blog aku ea.. ;)