Pengikut Batu Blok

Friday, October 15, 2010

awarddduunn!

eh..eh...aku dapat award lah...first time nih...waaaahh..TERUJAA atau EKSAITEDDD!!

untuk menerime award nih, aku kene:::

1) Thanks the person who give you this award
terimas buat pn yam kecik yang bg aku awrd nih..


2) Link that person at your blogroll
aku dah link die dan aku pembace sepi nyer..


3) Spread to 15 blogger which you think awesome
alamak...masalahnye kawan2 blogger tuh tak sampai 15..plus, kawan2 blogger telah merangkap kawan sekolah..jadi, u olls kawan2 aku, dengan ini beta menganugrahkan kamu award ini!!


4) Tell 7 things about yourself
7 jer, aku nak bagi sepuloh

satu : lately, aku mcm asyik jatuhkan barang jer...pegang dgn kuat pon boleh terlepas!

dua: suke makan..dan lepas bile makan dengan banyak, perassaan menyesal maujud!!

tige : tidur ternganga..kadang-kadang jelirkan lidah...dan banyak kali kanda tutup mulut aku..pastu otometikli terbukak balik!

empat : walaupon aku cekgu math, aku masih tak reti kire congak melibatkan operasi tambah dan tolak nombor2 yg melibihi 10..oleh kerana itu, aku kire pakai jari...hehe

lime : aku takut kepada ular, katak dan haiwan2 lain yg berdarah sejuk dan juge haiwan amfibia.

enam : aku seorang yg positip dlm idup..sentiase hengat orang semua baikk sampai kadang2 kene tipu..pendek kate aku nih agak luruss!!walaupon lemak berlekuk2..

tujuh : pernah menjadi seorang yg boros..oh..perkataan pernah tak berape nak sesuai..aku mmg boros..kalau aku rase nak sesuatu, aku ttp akan beli walaupon duit tinggal taik gigi..

lapan : rase2 aku mcm survive..boleh gi mane sorang2 takde masalah..tp sejak kawen, aku mendapat suami yg terlalu bimbang jika istrinye keseorangan..jadi, demi menjage ati, tepakselah aku membawe sesape saje yg ade di sisi!

sembilan : ssangat perosak bahase..kau tengoklah words yang telah aku zahirkan..ntahape2..sejak dari azali, aku mmg tak pandai bahase..carca marba semua woii!!

sepuloh..eh dah akhir dah?? : kalau aku marah, aku akan sakit dade..terase jantung sangat berdegup laju!!!jadi jangan bikin guwa marahhh yer..(biasenye aku marah kt students aku jew~)

sebelas..lasttttt lasttt!!
aku suke tgk pompuan chantek dan jelite dan lelaki yang kacak bergaye...
ohsseeemm!!

ok...taaaa darl!!~

2 comments:

Khumaera Ismail said...

puan yam kecik?? wow..agak klasik..da lame ta dgr owg panggil camtu.. ;)
byk tul tentg ko, sebelas tuu..kena hapal nie ye murid2..masuk exam.. ;)

littlelim said...

aku pon nak jugakkk !!!!
who cares blog aku tak cantik cam orang laen pon! lol