Pengikut Batu Blok

Monday, March 15, 2010

as requested...


sape die nih??kengkawan panggil die farah...family panggil die zahidah..tapi aku panggil die ZAHDDD....
farah zahidah one of my cuzzies and her age is something like 17 or 18..not too sure..sorry dearr..she was so excited with my pregnancy and she request me to update the growth of my baby...hahaha..rajinkah aku??
ok...nih blok aku..x moh banyak-banyak cerite pasal die..g lah blok die kalo nak tau citer pasal die...

tepakse rajin kan utk die...

semalam jalan-jalan dengan ayah perut rase berat sangat..mungkin berat baby dah meningkat dan pertambahan elemen-elemen lain dalam perut aku menyebabkan aku macam dah sukar nak duduk yg bongkok dan skang aku kne duduk tegakk..

adoiii anakku..lenguh pinggang mummy tauu....

pastu malam-malam tibe-tibe kau nak mengerass...takdelah sampai sakit bergolek-golek..cume terase sengall...

adoi sayang anakkuu....

kamu jangan nakal-nakal okeyh...

sayang anak mummyy...


yoo...yo...yoo...anak mummy!!!
(mase cakap yo..yo..tuh kne give me ten macam yang kt POP KUIZ tuh..hehe)

3 comments:

+ F.i.e-r.a.z + said...

wah..cumel nye mumy...mok..jumpe kat rumah zana k? nk tgk perot ko..

Farah Z. M. said...

Hahahah! Tu je yg kau boleh update? Lebih2 lagi yaaaaa! Take care of tt mini-you! Cheers, fzm.

Farah Z. M. said...

Hahaha. Tu je ke yg kau boleh update? Heh. Update more abt the baby yaaaaa! Take care of tt mini-you! Cheers, fzm.