Pengikut Batu Blok

Thursday, December 25, 2008

koir kebangsaan




Sudah lame rasenya CF x menulis sesuatu di atas blog nih..bknnye tiade mase..tp perasaan malas yg melimpah ruah telah memakse CF utk tidak menulis..tp hari ini CF terase plak nk mengupdate kan diri..oklah..kali nih CF nak citer mngenai Konsert Jelajah Koir Kebangsaaan 08 yg diadakan di audi RTM JB..ok..mmg CF sgt minat dgn kumpulan koir atau kate name lainnye CF sgt suke akan keharmonian suare..klo dberi pilihan utk mnjadi penyanyi utame (yg nyanyi sorang2 ats pentas tuh) ataupon penyanyi backup yg kt blkng pntas tuh, CF lg nak jadi penyanyi back up..CF dpt byngkan perasaan meyumbangkan suare utk diharmonikan..tentu terselit perasaan bangge dan seronok kan..tp x pnh dpt peluang tuh pon..ahh..forget it!!









berbalik kpd cerite asal (okeyh..CF mmg suke melalut), koir start d
lm kol 9 mlm..tp kami (CF, feyna, timah n pekqoh-telah dipakse oleh aku utk mngikut aku tgk koir..hehe) gerak ptg dlm kol 2 lebeh pas g jmputan kawen..siap nk save bajet bwk bekal seyh g JB..hahaha...mmg save sgt2..huhu..CF gorengkan mee hoon, wat sambal sardin n beli roti..benti kt R&R, mmg melantak x hengat...bekal nih habes beb..tp mkn byk kali la..bknnye sekali..ehehe..














kat foyer sementare mnunggu audi dibuka..n sebelum ditemubual oleh wartawan RTM..huhu..nk masuk tv kne jwb poyo2 sket beb...













saf dpn sekali seyh...dgn tujuan nk
hamek gambo..ngeh~














the opening.
.

. ok...bwh nih ade beberape vid yg CF record kan utk di share kan kpd org ramai..tp x baper nk terang lah yer.. selamat menonton!!!!


video
tanye same itu Hud2..


video
canggung!!


video
jambatan tamparuli..



sekian terime kaseyh!!!

No comments: